Account manager Payroll gezocht. Word jij onze collega?

Accountmanager Payroll

 

Over de functie

 

Hou je van goede koffie, originele grappen en een informele werksfeer? Vind je het een uitdaging om jouw eigen klantenbestand op te bouwen en te beheren? Dan is deze functie wellicht iets voor jou.
Wij zijn op zoek naar een commerciële accountmanager. Een accountmanager die kennisinhoudelijk goed thuis is op het gebied van payrolling en de arbeidsmarkt. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je bent representatief, pro-actief, resultaatgericht en voelt de vraag van de klant feilloos aan.
Als accountmanager is het jouw taak de payroll tak van BacktoCore verder uit te bouwen en te onderhouden. Uiteraard word je hierin ondersteund door ons management en backoffice. Een management die op branche- en politiekniveau met deze materie bezig is. Je bouwt dus een kennisvoorsprong op ten opzichte van jouw collega’s in deze branche.
Onze functie eisen zijn
• HBO denk en werk niveau
• Je bent in het bezit van rijbewijs B
• Grondige kennis van de uitzend- en payrollbranche
• Ervaring met acquisitie en accountmanagement

 

Over BacktoCore

BacktoCore is voortgekomen uit NestrX Uitzendbureau, sinds 2002 gespecialiseerd in het bemiddelen van 50-66 plussers. Door onze branche- en politieke activiteiten kwamen steeds meer consultancy-opdrachten onze kant op. Vooral op het gebied van ondersteuning backoffice, HR en payrolling. Om die reden hebben we BacktoCore opgericht. Wij zijn een familiebedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. ‘Kennis’, ‘betrokkenheid’ en het aangaan van ‘relaties op basis van partnerschap’ staan bij ons hoog in het vaandel. Daar investeren we veel in, zowel bij medewerkers als bij onze klanten. BacktoCore is gevestigd in het centrum van Dordrecht op slechts een paar minuten loopafstand van het Centraal Station.
Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij naar onze website www.backtocore.nl.

 

Wat bieden wij

• Een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
• Een auto, telefoon en laptop van de zaak
• Een gezellige werksfeer in een platte organisatie met korte lijnen, waarin ruimte is voor eigen inbreng
• Kennis op het gebied van komende wet- en regelgeving en arbeidsmarktontwikkelingen
• Collegialiteit
• De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en het vergroten van jouw kennis op het gebied van payrolling en arbeidsmarktvraagstukken.

 

Ben je geïnteresseerd? Mail je brief met cv naar claudinevalkman@backtocore.nl

Meer focus op uw eigen bedrijf

Besteed payrolling, hr of uw backoffice uit aan Back to Core.