Antwoord op al uw HR-vragen

HR-service: veel meer dan alleen personeelsadministratie

Met de dienstverlening van de HR-service gaat Back to Core verder. We beheren niet alleen uw personeelsadministratie, maar optimaliseren ook HR-processen. Daarnaast zijn wij op landelijk niveau op politiek en brancheniveau actief. Zo kunnen wij u adviseren over hoe u voor te bereiden op toekomstige wijzigingen in de arbeidsmarkt en wet- en regelgeving.

  • Besteed uw loon- en personeelsadministratie uit
  • Snel antwoord op al uw HR-vragen
  • HR-consultancy bij complexe vraagstukken
  • Strategisch advies van onze HR-experts

HR-administratie

Als payrolling geen optie is, maar u van de administratieve lasten af wilt, dan kunt u deze aan Back to Core uitbesteden. U blijft juridisch de werkgever, maar wij verzorgen uw loon- en personeelsadministratie.

HR-ondersteuning

Misschien heeft u of uw personeelsmedewerker een praktische of juridische vraag. Voor een snel en duidelijk antwoord kan u of uw collega de vraag aan onze HR-adviseur voorleggen.

HR-consultancy

Wilt u, bijvoorbeeld, een flexschil inrichten of uw backoffice reorganiseren? Dan kunt u ook bij ons terecht. Onder HR-consultancy vallen de HR-vragen die een traject vergen.

Back to Core geeft advies over:

  • Contractvormen; benut u op optimale wijze alle contractmogelijkheden in relatie tot uw personeelsbehoefte en personeelsbestand?
  • Flexibele schil; wij helpen u met het vaststellen en inrichten van uw flexibele schil en zorgen dat deze toekomstbestendig is.
  • Buitenlandse medewerkers; wij assisteren u met het aanvragen van tewerkstellingsvergunningen en het vinden van huisvesting.
  • Verzuim en re-integratie; wij bieden ondersteuning bij langdurig ziekteverzuim, re-integratie en het terugdringen van het ziekteverzuim in uw organisatie.
  • Outplacement; wij adviseren en ondersteunen uw werknemer(s) naar nieuw werk.
  • Ontslag- en arbeidsrecht; wij staan u bij in ontslagzaken, adviseren u op het gebied van arbeidsrecht en regelen indien nodig een gespecialiseerde advocaat tegen gereduceerd tarief.
Neem contact op

Voorbereid op de toekomst

Digitalisering, robotisering, veel bedrijven ontkomen er niet aan. Wat betekent dat voor uw onderneming? En hoe gaat u met veranderingen om? Back to Core adviseert en helpt.

Stel uw vraag

Grenzeloze mogelijkheden

Back to Core ondersteunt ook bedrijven met tewerkstelling en huisvesting van buitenlandse medewerkers. Onze specialisten zijn op de hoogte van alle relevante wet- en regelgeving.

Back to Core Internationaal

Advies van Back to Core

Back to Core biedt uitgebreide dienstverlening op het gebied van HR, payrolling en meer. Wilt u de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken? Maak een afspraak en kom langs bij Back to Core in Dordrecht.

Maak een afspraak