Grenzeloze begeleiding van Back to Core

Internationale werving en selectie

Personeel uit het buitenland kan een goede oplossing zijn. Back to Core Internationaal beschikt over een internationaal netwerk van recruitmentkantoren. Wij selecteren voor u de beste medewerkers uit iedere beroepsgroep, zorgen voor huisvesting en goede begeleiding op de Nederlandse arbeidsmarkt. Uiteraard conform alle wet- en regelgeving.

  • Advies bij werving van buitenlandse medewerkers
  • Uitvoeren van een internationale recruitmentstrategie
  • Ondersteuning bij tewerkstellingsvergunningen
  • Hulp bij huisvesting van buitenlandse medewerkers

Werving en selectie

Back to Core helpt u wanneer u op zoek bent naar internationale vakmensen. Wij informeren u over de wervingskansen buiten Nederland. Ook kunnen we voor u een internationale recruitmentstrategie uitwerken. Zo verhoogt u uw slagingskansen en vindt u snel het juiste personeel voor uw onderneming.

Vergunningen

Bij het aannemen van buitenlandse medewerkers komt heel wat kijken. Back to Core vraagt noodzakelijke vergunningen aan, zodat de medewerker snel aan de slag kan. Denk daarbij aan verblijfsvergunningen, maar ook tewerkstellings- en kennismigrantenvergunningen.

Huisvesting

Huurt u internationale medewerkers in, dan kan het noodzakelijk zijn om ook onderdak voor hen te regelen. Wij helpen u bij het vinden van huisvesting. Daarbij garanderen we dat het tijdelijk onderdak in orde is. Belangrijk voor u, en voor uw buitenlandse medewerkers.

Laat u begeleiden door Back to Core

Nederland voert een strikt beleid met betrekking tot de toegang tot de Nederlandse arbeidsmarkt. Ter voorkoming van hoge boetes is het van belang dat werkgevers van buitenlandse medewerkers de Nederlandse regelgeving goed naleven. Die regelgeving is complex en aan constante verandering onderhevig. Back to Core Internationaal helpt u met de procedures zodat u uw buitenlandse medewerker zo snel mogelijk aan het werk hebt.

Stel uw vraag