Payrolling: interessant voor uw onderneming?

Payrolling bij Back to Core

Back to Core neemt de juridische verantwoordelijkheid voor uw werknemers over. Wij dragen het arbeidsrisico en voeren alle verplichtingen uit op het gebied van CAO, ziekteverzuim, pensioen, contracten en loonadministratie. Met Back to Core heeft u een payrollbedrijf aan uw zijde dat dient als HR verlengstuk van uw bedrijf. Wij gaan een warm contact aan met u en uw medewerker(s). Wij investeren in een goede werkrelatie. Vragen worden direct beantwoord. Dit staat hoog bij ons in het vaandel.

  • U draagt geen juridische werkgeversrisico’s
  • U heeft geen administratieve lasten
  • Back to Core heeft alle kennis van wet- en regelgeving
  • Wij zijn uw partner in business

Payrolling voor werkgevers

Besteed het werkgeversrisico en administratieve lasten uit aan Back to Core. Dan kunt u meer tijd en energie steken in klanten en kernactiviteiten. U blijft leidinggevend over uw medewerkers. Hiermee wint u de maximale flexibiliteit om samen met hen te werken aan de groei van uw onderneming.

Hoe werkt payrolling

Back to Core maakt payrolling eenvoudig. U werft personeel en schrijft hen bij ons in. Iedere week of maand accordeert u online de uren van uw medewerker(s). De factuur en werkbriefjes kunt u online inzien. Back to Core verzorgt de salarisbetaling en de medewerker ontvangt een salarisstrook. U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Payrolling voor werknemers

Voor werknemers bekijkt Back to Core de arbeidsvoorwaarden. Daarnaast begeleiden we werknemers bij vragen over bijvoorbeeld loon, salarisstroken, jaaropgaven of ziekte. Zo genieten werknemers dezelfde begeleiding als wanneer zij in vaste dienst zijn bij een bedrijf.

De voordelen van Back to Core

Back to Core neemt niet alleen het juridisch werkgeverschap over, maar wij zijn u graag van dienst als verlengstuk van uw organisatie. Het kennisniveau van Back to Core ligt hoog. Op brancheniveau zijn wij nauw betrokken bij de ontwikkeling van wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen wij u nog beter adviseren. Uw medewerker kan rekenen op persoonlijke aandacht en goede begeleiding. Met Back to Core kiest u een payrollbedrijf dat een goede relatie met medewerkers belangrijk vindt. Naar onze overtuiging essentieel voor de binding van uw medewerker met het bedrijf en het succes van uw onderneming. Daar zetten wij graag op in!

Neem contact op

Advies over payrolling

Wat is voor uw onderneming voordeliger: personeel zelf inhuren of aannemen via payrolling? En wat houdt het juridisch werkgeversrisico in? Allerlei vragen waarmee Back to Core u helpt.

Stel uw vraag

Offerte voor payrolling

Bij payrolling verzorgt Back to Core de administratie en salarisbetaling voor uw medewerkers. Weten hoeveel onze payrolling-service u kost?

Vraag een offerte aan

E-UUR

Als werkgever bekijkt u via e-UUR urenbriefjes. Ook kunt u uren hier eenvoudig accorderen. Werknemers geven hier uren door en bekijken salarisstrookjes.

Naar e-UUR